LIMFNI RAK

Limfomi so maligne klonske novotvorbe z nekontroliranim razmnoževanjem celic (limfociti T in B)

Bolezen limfom se začne v bezgavkah, vranici in se širijo v kostni mozeg. Prvi simptomi in znaki so lahko povečane bezgavke na različnih predelih telesa. So tipne “bule”, katere se pojavijo v predelu trebuha, pod pazduho, v vratu, dimljah “brez razloga” (nimate napr. povišane temperature ali slabšega počutja še).

Vzroki so pogosto v imunskem sistemu in geopatski stres celic.

KAKO NA NARAVEN NAČIN NAD RAK LIMFE?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergija deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo! Energijska terapija močno okrepi imunski sistem in znižuje stres človeka.Učinki se vidijo tudi v prvih terapijah, saj imajo ljudje več energije in boljše počutje.

Imunski sistem sodeluje pri reparaciji in obnovi tkiva, celjenju, pri vseh oblikah vnetja, kroničnih in rakavih boleznih. Njegova naloga je prepoznati benigne kot maligne celice ter jih uničiti – imunski odziv telesa. Če pa je njegovo delovanje zaradi določenih dejavnikov zmanjšano, tako ne prepozna škodljivih celic in jih ne uniči.  To privede do razvoja različnih, tudi avtoimunskih bolezni, da deluje tudi proti lastnemu telesu. Bezgavke so v tem primeru sekundarni ščit – preprečujejo vdor bodisi bakterij v organe, zato se povečajo. Bioenergetik se  posebej posveti izboljšanju krvi. Krvne celice nastajajo v hrbtenici, kostnem mozgu.  Hrbtenica je največji krvotvorni organ. S tem stimuliramo boljšo in kvalitetnejšo proizvodnjo krvnih celic.

Bioenergija pospeši okrevanje tudi do 5x! Hkrati se tako tudi telo hitreje razstruplja od različnih toksinov!

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

 KAKŠNI SO ALTERNATIVNI VZROKI ZA RAK LIMFE, POVEČANE BEZGAVKE IN S TEM ZMANJŠAN IMUNSKI SISTEM?

Pogosto je vzrok geopatske narave – ta na telo stalno deluje zlasti ponoči med spanjem.  Negativen vpliv ima že na celičnem nivoju – predstavlja stres za celice in imunski sistem in povzroča v določenih situacijah hujše oblike bolezni. Na to problematiko je opozoril tudi že sloviti Rudolf Breuss, zeliščar v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (ozdravil je preko 45.000 “odpisanih” bolnikov z svojo protirakavo zeliščno kuro).

Imejte v mislih tudi to, da razna škodljiva sevanja podzemnih voda povzročajo raka. Zato je obvezno potreben radiestezist, da pregleda stanovanje, saj sicer tudi moja učinkovita proti rakava kura ne pomaga! Rudolf Breuss

HODGKINSONOVA BOLEZEN

je bolezen mladih ( hodkinsonov limfom)

zanj so značilne celice velikanke – maligno spremenjeni makrofagi

Znaki: povečane bezgavke v vratu, pazduhah in dimljah, suh kašelj, nočno znojenje, hujšanje, povečana telesna temperatura.

NE – HODGKINSONOV LIMFOM

Obolevajo ljudje okoli 50.leta starosti.

Znaki: nočno potenje, povečana temperatura, povečane in boleče bezgavke v vratu, pazduhi, dimljah, trebuhu, želodcu in tankem črevesu, bruhanje, hujšanje, slab apetit.

PLAZMOCITOM

Je maligna novotvorba iz limfocitov B. Bolezen nastane v kostnem mozgu in prizadane kosti.

Zaradi tega plazmocitom povzroča pogoste spontane zlome kosti.

Znaki in simptomi: hude bolečine v kosteh, zlomi kosti, povečana je količina kalcija v krvi, posledično sledi odpoved ledvic (kalcij in beljakovine v seču) in možganske motnje.

Pogoste so pljučnice, okužbe sečil in sepsa. Kri je gosta.

Obolevajo ljudje okrog 60. leta starosti.

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati!

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšuje imunski sistem. Poleg zunanjega (okoljskega) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu!